Una din cele mai performante solutii de monitorizare profesionala atat pentru vehicule cat si pentru persoane , agenti , investigatii .
Particularizat, se poate folosi si pentru monitorizarea persoanelor sau activitatii angajatilor pe teren . De asemenea pentru diverse de activitati de investigatii , atat pentru detectivii sau investigatorii particulari cat si organele legii. Solutiile de vizualizare si monitorizare precum si raportarea acestora fiind foarte diverse in functie de cerintele beneficiarului si se pot configura personalizat pentru fiecare tip de supraveghere dorit.
Monitorizarea FuratServ se va face numai pe baza de contract si se poate negocia in functie de cerintele de monitorizare ale beneficiarului dar si de numarul aparatelor unui singur client .
In varianta de baza, se poate accesa pagina de monitorizare de la orice terminal (computer,smarphone , pad, tableta) fiind perfect functional si compatibil cu orice sistem Windows , iOS , sau Android fara a fi necesar vreun software special in acest sens, vizualizarea facandu-se direct in browser-ul aparatului.
Posibilitatile de conectare sunt multiple, aplicatia putand fi accesata chiar si simultan din mai multe locatii sau se pot crea conturi securizate pe baza de user si parola cu diferite grade de acces pentru personalul auxiliar .
Vizualizarea pe harta a dispozitivelor se poate face individual pentru un singur aparat sau grupat pe categorii de subiecti monitorizati , sau se pot urmari toate dispozitivele simultan in timp real pe aceeasi harta, realizandu-se si marcarea deplasarii acestora in timp real.
Dati click pe poze pentru a le vedea pe tot ecranul.
Puteti observa un traseu foarte precis , cu marcarea pozitiilor la fiecare schimbare de directie , dar si cu timpii de stationare marcati direct pe harta , timpi de stationare ce pot fi setati de la un anumit numar de secunde in sus ( de ex standard unde exista o oprire mai mare de 3 minute intr-un loc, va apare un cerc de stationare cu timpul total direct pe harta)
Reactualizarea pozitiilor se face in timp real, in mod automat la intervale de max 1 minut in stationare sau chiar 2 secunde in mers , insa la cerere se poate modifica aplicatia si pentru reactualizari de pana la minim 10 secunde sau la intervale de 5 minute ,in functie de necesitatile beneficiarului, costurile de monitorizare fiind mai mici sau mai mari in functie de frecventa de raportare a datelor .
Vizualizarea si reconstituirea traseelor se poate accesa chiar din urma cu pana la 12 luni prin selectarea perioadei dorite, atat pentru un singur dispozitiv cat si a tuturor dispozitivelor ce le detineti si asta in acelasi timp, pe aceeasi harta , traseele fiind evidentiate pe harta prin culori diferite.
Se selecteaza vehiculele al caror traseu se doreste afisat pe harta , se selecteaza ziua respectiva pentru vehiculele selectate si se apasa butonul afisaza trasee, iar daca se doreste o anumita perioada se poate selecta manual in partea de sus a meniului , nimic mai simplu si mai rapid.
De asemenea se pot seta puncte de interes , hot pints , ce trebuiesc atinse sau ocolite , acestea aparand in rapoartele foii de parcurs sau pot fi trimise alerte prin e-mail sau telefon catre responsabilii de parc auto, ca optiuni suplimentare.
In partea de jos a hartii pot apare alerte de tipul SOS (prin actionarea butonului de panica ) alerte de deschidere a usii de la compartimentul de marfa , deconectarea aparatului , tensiune slaba a acumulatorului de back-up al tracker-ului , depasirea vitezei etc , alarme ce vor fi afisate instant si se vor pastra pe harta pana la dezactivarea lor prin niste cercuri concentrice pulsante.
Tot pe meniul principal al hartii aveti gestiunea live a aparatelor care transmit , viteza cu care se deplaseaza, directia , daca sunt sau nu conectate , daca functiile auxiliare sunt sau nu conectate (motor pornit , agregat de frig, aer conditionat etc) precum si orice abatere sau alarma de baterie scazuta , deconectare , bruiaj , depasirea vitezei , abaterea de la traseu , intrare/iesirea dintr-un perimetru prestabilit etc.
Se pot stabili zone si alarme de intrare/iesire in perimetrele respective, chiar si pe conturul dorit de Dvs, se poate desena cu mouse-ul pe harta , astfel pentru firmele de leasing se poate stabili un contur de 10-15km in jurul granitei Romaniei , iar la apropierea de acestea sa se transmita alerte catre server, iar acesta prin e-mail sau SMS catre administratorul de parc , ce poate interveni contactand autoritatile si comandand oprirea in conditii de siguranta a vehiculelor.
Se pot stabili trasee ce trebuiesc urmate , puncte de interes pe parcursul acestora si raportarea automata a activitatii
Se pot genera foi de parcurs sau foi tahograf cu rapoarte si timpi de tranzit si odihna ai soferilor , grafic viteza , grafic nivel combustibil sau temperatura .
Rapoartele pot fi configurate in variante particularizate sub format xls, csv, txt pentru implementarea acestora in diverse aplicatii deja existente ale beneficiarului sau dezvoltarea unor aplicatii noi.
Alarmele de depasirea vitezei , iesirea/intrarea in perimetru, abaterea de la traseu , deconectarea , diverse alte alarme ce pot fi transmise vor fi afisate direct pe harta cu locatia si momentul cand au avut loc, dar pot fi raportate si prin email sau in cazuri speciale prin SMS din terminalul atasat serverului de monitorizare catre persoanele autorizate.
O alta caracteristica deloc de neglijat este afisarea in timp real a fotografiilor din StreetView de la Google , si o data cu miscarea subiectului se face reimprospatarea imaginilor pe directia de mers , oferind o priveliste realistica de la fata locului ( in masura in care exista cartografiate)
Se pot folosi pentru afisare o multitudine de harti precum Navteq, chiar si Nokia , insa pe departe cea mai exacta si datorita fotografiilor din satelit sau de la sol precum si detaliile postarilor facute pe harta , raman totusi hartile Google, spre deosebire de hartile vectoriale folosite de multe companii unde nu poti vedea ce este in locul unde a oprit vehiculul respectiv.
Crearea cu usurinta a zonelor/punctelor de interes, alerta de intrare / iesire sau stationare in acestea sunt o joaca de copil prin desenarea cu mouse-ul a unor linii ce formeaza un poligon , iar apoi se pot trage de o multitudine de puncte ramase pe linii pana la obtinerea formei dorite , chiar si conturul granitelor tarii sau de ce nu a unei sosele ori un drum intreg , precum si aparitia acestor alerte automata in rapoartele generate .
Se pot dezvolta aplicatii pentru agricultura bazate pe aceste perimetre delimitate , calcularea suprafetei , implementarea perimetrelor de pe diverse harti vectoriale ( de ex. APIA )
Se poate monitoriza si tine evidenta consumurilor de combustibil in functie de alimentari , se poate preveni introducerea la decontare a bonurilor fictive procurate ilegal de soferi.